Dicatat oleh PakciQue | 1/03/2008 09:10:00 AM | , | 4 Komen »

~..::Tahun Tuah?



Alhamdulillah. Akhirnya aku dipanggil juga untuk temuduga LHDN ni. Kiranya aku lulus la untuk ujian kelmarin.

Mungkin rezeki tahun baru. Juga mungkin rezeki terhadap niat untuk melangsungkan majlis secepat mungkin.

Apa-apa pun, doa kan yang terbaik untuk aku. Terutama kepada Wani. Kau asyik mintak doa dari aku je untuk KPLI kau. Sekarang ni aku nak tuntut doa dari kau pula.

4 Komen

  1. Fara@MakciQue // Thursday, January 03, 2008 9:45:00 AM  

    Leh kawin awal eh??
    x sabo nampak..hehe
    hopefully hrpn ayah tercapai..
    amin...

  2. sepisendiri // Friday, January 11, 2008 12:52:00 PM  
    This comment has been removed by the author.
  3. Anonymous // Sunday, January 20, 2008 3:28:00 PM  

    Salam..tahniah,nnt lepas interview jgn lupa bgtau apa soalan2 nya yer..dalam BI ker BM.good luck

  4. ina // Saturday, January 26, 2008 9:15:00 AM  

    klu bleh share lah penglmn awak intebiu lhdn ni.. apa soklan2 die erk...next week saya plak kena intebiu... huhuhu