Temubual Bersama M | Goda 8TV

Dicatat oleh PakciQue | 10/16/2008 06:02:00 PM | , , | 6 Komen »

1. Terima kasih atas kesudian untuk ditemuduga. Mungking boleh dahulukan dengan memperkenalkan diri. Nama, asal, umur, pendidikan, dsb.

2. Latar belakang yang berkaitan dengan seni. Bagaimana boleh tercebur ke dalam bidang seni? Ada keluarga terdekat yang juga terlibat dalam bidang seni? Pengalaman terdahulu?

3. Mengenai GODA. Bagaimana boleh terpilih memegang watak M?

4. Kajian/homework yang dilakukan untuk membawa watak M. Sukar atau mudah? Sebab watak M hanya berdasarkan suara sahaja.

5. Persepsi anda bila anda hanya meminjamkan suara untuk sebuah produksi drama?

6. Ada yang kata itu bukan suara anda. Tapi suara Zizan Nin. Betul ke suara Zizan Nin atau memang suara anda?

7. M dan anda. Signifikan atau tidak?

8. Dalam episod terakhir, ada ditunjukkan gambar "M" diwaktu sekolah. Memang dari album peribadi anda atau sekadar prop produksi? Kalau milik anda, yang mana satu anda?

9. Perkataan "GODA" pada pendapat anda adalah...?

10. Soalan cepuemas. GODA musim ke-2. Ada atau tidak?

Ni pula jawapan M atau nama sebenar beliau Shahredza Minhat*

by finding my email, im assuming that you've already found out my real name. i'm 28, and when im not acting, i work as an analyst at a bank. :)

i do stage works mostly and in fact, saya lagi banyak menulis daripada berlakon. if u wanna see some of my works, come and watch kisah gadis at klpac 22 - 26 this month. :)

terpilih jadi m? mostly the director's and producer's decision. can't comment much there. 'pinjamkan suara?' well to me 'm' is a character, and my task is to deliver, so kalau suara yang diperlukan so thats what i'll do - and yes it was my voice. :)

PLUS, the script was sharp and intuitive anyway so takde masalah lah sebenarnya.

on your photo request, sorry, actually that wasn't my school photo. :). goda second season? quite possible i guess, sebenarnya depends on you guys the viewers, especially you :) sponsors dig good comments and honestly me myself would like to see some ending for adela and burhan. let's hope for the best.

lastly, GODA to me is to do good... to women perhaps, or human beings in general... cause if you do good, you'll feel good... and when you feel good, things will turn out alright eventually. :) pakailah shampoo clear [haha promo promo]

*aku tak edit pun apa yang dia taip. Orang kata kita boleh kenal personaliti seseorang berdasarkan cara dia menulis atau menaip.


6 Komen

  1. Azlan Mohamed // Thursday, October 16, 2008 7:11:00 PM  

    Best la blog ko... :)

  2. Azwani Shaari // Thursday, October 16, 2008 8:13:00 PM  

    nape x tanya skali status m? wehehe

  3. bd fabregas // Friday, October 17, 2008 12:46:00 AM  

    Goda season 2!!
    aku nak Goda season 2!!

  4. PakciQue // Friday, October 17, 2008 12:57:00 AM  

    Azlan Mohamed: TQ atas pujian//jemputlah singgah lagi...

    Azwani Shaari: Status erh..?hmm..akan diusahakan..

    bd fabregas: Jom kita buat petition ke Red utk wat GODA season 2..

  5. bd fabregas // Wednesday, October 22, 2008 3:19:00 PM  

    jom2.. tp dah krg menyengat la season 2 psl dh knl M..

  6. rasya // Saturday, January 31, 2009 2:01:00 AM  

    camana awak leh usahakan sampai kenal m?