M&M Bukan Untuk Di Makan

Dicatat oleh PakciQue | 1/17/2009 01:01:00 PM | , | 0 Komen »

Ini adalah entri ulangan dari blog rasmi aku di Noorhidayat[dot]Com. Untuk mendapatkan entri yang terkini. Sila ke blog Noorhidayat[dot]Com

*******

Kecoh dulu bila coklat susu M&M [cair di mulut, tidak di tangan] dikatakan mengandungi melamin. Tapi, tu cerita lain.

M&M Bukan Untuk Di Makan

Sebuah syarikat, Maxell telah menghasilkan sebuah earbuds yang menyerupai coklat susu M&M ni.

Kalau sekali tengok, memang sejibik. Rasa macam nak kunyah-kunyah je. Tak pun, silap-silap nanti ada budak yang terlantar di hospital sebab tercekik earbuds ni. Bahaya betul.

Dan mungkin juga perlu tukar tagline‘nya. Cair di mulut, tidak di telinga [dan taik telinga].

La! Pendek lah pula entri aku ni. Jadi, aku tambah lagi satu informasi.

Permainan ni aku dah pernah main sebelum ni. Tapi versi beta punya. Permainan berasaskan hukum fizik. Dan seakan-akan kanak-kanak Ribena je. Tapi, sangat-sangatlah menarik dan mencabar kreativiti kau. Nak main game ni, kena ada imaginasi yang tinggi.

Layan video di bawah ni dulu.


Crayon Physics Deluxe

Amacam? Menarik kan! Berminat nak main? Download Demo sekarang.

Kredit: CraziestGadget [Ada gambar asal berwarna] | CrayonPhysics