Twitter Kini Digunakan Pengganas

Dicatat oleh PakciQue | 10/28/2008 03:47:00 PM | , , , | 2 Komen »

Lawak gila. Tadi aku buat 'window shoping' dengan en. google. Lepas tu, ternampaklah satu berita yang mengatakan bahawa pengganas telah menggunakan Twitter sebagai alat bantuan operasi mereka. Siapa yang kata? Siapa lagi kalau bukan dari perisikan tentera Amerika.

Entah lah. Apa yang tak kenalah dengan mereka ni. Dah takut dengan bayang-bayang sendiri agaknya. Silap-silap google earth dengan telefon bimbit Nokia 6210 akan diharamkan sebab memberi maklumat pemetaan dan geografi.

Bacaan lanjut di SINI.

Oh ye. Kepada yang berminat untuk menggunakan Twitter sebagai alat bantuan keganasan untuk meningkatkan trafik, boleh selalu menjengah ke blog ni. Dalam beberapa hari, aku akan huraikan satu per satu teknik yang boleh kau guna untuk tingkatkan populariti blog kau. Ok.


2 Komen

  1. Azizwan™ // Tuesday, October 28, 2008 4:16:00 PM  

    twitter? aku seperti katak di bawah tempurung dgn benda ala ni krn aku langsung tdk tahu apa fungsi twitter itu. huhu..

    harap2 pakcique huraikan la fasal twitter ni ek.. kot2 blog aku boleh berdiri sama tinggi, duduk aku lebih tinggi (rekaan sendiri) dgn blog che det itu.. ahakz!

  2. PakciQue // Thursday, October 30, 2008 10:30:00 AM  

    Azizwan™: Harap dapat memberi sedikit sebnyak info yg ade ok..